Optikmässan

optik_logo_klar

Optikmässan 2017

För 4:e året i rad arrangerades Optikmässan på Kistamässan den 25-26 augusti. Med 80 utställare från 10 länder fylldes hallen med leverantörer och optiker från hela landet.

Första dagen blev en rekordstart med fler besökare än tidigare år. Utställarna var också fler, dessutom från 10 olika länder, vilket gjorde att sorlet, tempot och affärerna gick på högvarv!

Dagarna förgylldes även av workshops, inspirerande seminarier om service som konkurrensmedel, höstens trender, detaljhandelns möjligheter och utmaningar samt en specialanpassad modevisning med Swedish Fashion Talents i samarbete med mässans trendpartner Swedish Fashion Council.

Som grädden på moset avslutades första dagen på mässan med ett mycket uppskattat branschmingel där utställare, besökare, talare och övriga optikvänner minglade till sköna toner och med bubbel i glasen.

Missade du att besöka Optikmässan i år så är vi tillbaka igen med ännu mer nya krafter och fler spralliga idéer nästa år. Den 24-25 augusti 2018 kör vi igen, då hoppas vi att du är där!

Notera 24-25 augusti 2018 redan nu så ses vi!

Direktlänk till Optikmässan

solfmassa2