Optikmässan

optik_logo_klar

Optikmässan

SOLF arrangerar årligen, tillsammans med mässarrangören BraMässor, Optikmässan – Nordens största optikmässa. 2018 arrangerades mässan femte gången på Kistamässan norr om Stockholm.

Varje år samlas här Sveriges optikbransch för att göra affärer, utbyta erfarenheter och knyta nya kontakter. Utställningen består av leverantörer av bågar, glas, linser och optisk utrustning. Besökarna som kommer till mässan för att göra sina inköp är allt ifrån leg. optiker, butikschefer, inköpare, optikerassistenter m.fl.

Utöver utställningen bjuds besökarna på högaktuella seminarier inom allt från trender, affärsutveckling, försäljning till tekniska workshops. Det är här som man träffas inte bara för att göra årets inköp utan även för att inspireras av det senaste inom branschen.

Mässan brukar också anordna en mycket uppskattad branschfest där man som leverantör och besökare har möjlighet att mingla under trevliga former.

Nästa gång Optikmässan arrangeras är den 23-24 augusti 2019.

Vill du vara med och ställa ut eller kanske bara nyfiken på att veta mer? Gå till www.optikmassan.se för mer information!

solfmassa2