Tony Irving

Tony berättar om sin resa utan och med glasögon och inställningen därtill. Hur han gjorde sig lustig över andra barn med plastbågar och här står han nu själv..!

Tony kommer att prata om sitt samarbete med Cdesign och hur det kom sig. Mad in Italy by Tony Irving – en glasögonkollektion från Mad in Italy tillsammans med Tony Irving.

”I wanted something different for myself and ended up creating something special for you.”

Om Tony Irving

Tony Irving är mest känd som den karismatiske juryordföranden i TV. Han har även gjort starkt intryck och stor succé som radioprogramledare, tidigare i radioprogrammet ”Irving i P4” och nu i ”Äntligen lördag” på Mix Megapol. Med sin brittiska accent och sin färgstarka stil har Tony blivit en folkkär profil med många järn i elden. Dansen är och har varit en stor del av Tonys liv. Tony har tävlat i dans i tjugo år, men har även intagit rollen som domare och kommentator, han har även drivit dansskola och undervisar i dans. Sedan mitten på 1980-talet har Tony designat tävlingsdansklänningar, och med den bakgrunden har Tony nu återupptagit designuppdragen – nu även på områden som t.ex. möbler och glasögon.

 

 

 

Föreläsare: Tony Irving

Datum: Fredag 26 augusti kl 16.00
Lokal: Aktivitetsytan

Arrangör: C-Design

Tony I 2